Warning: session_name() [function.session-name]: Cannot change session name when session is active in /var/www/epartner.dk/public_html/header.php on line 4
Om E-partner | Nytænkende superdesigner til undsætning

NytÆnkende
superdesigner*
TIL UNDSÆTNING

Design, programmering, konceptudvikling samt teknisk sparingspartner. e-partner leverer skræddersyede løsninger med et kreativt touch der skiller dig ud fra mængden.

Fyldt med gode idéer samt evnerne til at udføre dem

e-partner har haft passion for web siden 1997 og passionen er kun groet med årene. I flere år har e-partner ageret ekstern webafdeling for flere virksomheder, og har enemand udbygget skræddersyede Back-end/CMS/CRM til virksomheder. Stabilitet og funktionalitet er i højsædet, og de mange hundrede tusinder kroner der månedligt behandles i e-partner's kunder's systemer bekræfter troværdigheden.

Der er mange systemer til mange forskellige opgaver. Hvad enten det er regnskab, webshop, kundebehandling eller andet så afspejler mange af dem at brugervenlighed og stilrent design ikke har været i fokus. e-partner elsker at tænke ud af boksen og gør tingene lidt sjovere for dig og dine medarbejdere. Dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med funktionalitet og med yderst respekt for det professionelle look. Et eksempel er e-map i højre side som har til funktion at gøre det lidt sjovere og mere interaktivt uden at påvirke fokus på indholdet.

Hvad nu hvis ...

Hvad hvis dine medarbejdere fik point (XP) hver gang de udførte en opgave? Dette kunne resultere i højere produktivitet samt sjovere arbejdsforhold. Udbyg det med "Achievements" og beløn eventuelt med månedlige præmier. Hvornår møder dine medarbejdere og hvornår stopper de igen? Indbyg et tidskema med at timeløn og mulighed for at tracke tid, og saml det hele ét sted. Dette er blot idéer til hvordan et skræddersyet system fra e-partner kunne se. Dette er selvfølgelig med alle muligheder som håndtering af ordrer, inventar og kunder, samt et personligt login til dig og dine medarbejdere.

Mange systemer låser programmører til layout eller funktionalitet for at bibeholde et overordnet skema, når du arbejder med e-partner er det eneste der begrænser budget eller deadline - kreativiteten løber aldrig tør.


Warning: session_name() [function.session-name]: Cannot change session name when session is active in /var/www/epartner.dk/public_html/footer.php on line 4
e-chat samtale